h1

Adidasii si tarile unde se fabrica

martie 19, 2010

Majoritatea firmelor producatoare de articole sport isi fabrica produsele in Asia datorita costurilor scazute. Tarile asiatice preferate ale unor firme precum Nike, Adidas sau Puma sunt : China, Indonesia, Taiwan, Vietnam, Turcia si mai nou India.

Nike Indonesia

Exista in randul fanilor anumite criterii de a alege produsul in functie de tara in care este fabricat. In cazul gigantilor Nike si Adidas se prefera produsele fabricate in Indonesia pentru Nike si Vietnam sau Taiwan pentru Adidas. Articolele fabricate in aceste tari sunt considerate a fi de cea mai buna calitate.

China, cel mai mare fabricant de articole sport din lume este considerata ca avand produse de calitate, dar care nu se ridica la nivelul celor din Indonesia, Vietnam sau Taiwan.

Potrivit cumparatorilor si comerciantilor produsele Adidas de cea mai proasta calitate sunt fabricate in Turcia. Mai ales articolele de vestimentatie Adidas fabricate in Turcia sunt inferioare calitativ celor fabricate in celelalte tari ce produc Adidas.

3 comentarii

  1. da si eu miam luat o pereche de adidasi firma adidas sunt fabricati in indonezia eu ma simt f bine in ei se vede ca sunt de firma si ca o calitate f buna


  2. Care este diferenta intre adidasi si pantofi sport? :D ;) Eu as vrea niste adidasi Adidas… P)


  3. :)) „adidasii” Adidas sunt fabricati doar din piele, si costa în magazine, între 70€ si 300€, pretul depinzând de model, culoare, si atasamentele decorative :) Cel putin asa credeam… Acum, citind blogul tau… nu mai stiu ce sa zic! :DLasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Fiecare nou articol să fie livrat pe email.

%d blogeri au apreciat asta: