h1

Adidasii si tarile unde se fabrica

Martie 19, 2010

Majoritatea firmelor producatoare de articole sport isi fabrica produsele in Asia datorita costurilor scazute. Tarile asiatice preferate ale unor firme precum Nike, Adidas sau Puma sunt : China, Indonesia, Taiwan, Vietnam, Turcia si mai nou India.

Nike Indonesia

Exista in randul fanilor anumite criterii de a alege produsul in functie de tara in care este fabricat. In cazul gigantilor Nike si Adidas se prefera produsele fabricate in Indonesia pentru Nike si Vietnam sau Taiwan pentru Adidas. Articolele fabricate in aceste tari sunt considerate a fi de cea mai buna calitate.

China, cel mai mare fabricant de articole sport din lume este considerata ca avand produse de calitate, dar care nu se ridica la nivelul celor din Indonesia, Vietnam sau Taiwan.

Potrivit cumparatorilor si comerciantilor produsele Adidas de cea mai proasta calitate sunt fabricate in Turcia. Mai ales articolele de vestimentatie Adidas fabricate in Turcia sunt inferioare calitativ celor fabricate in celelalte tari ce produc Adidas.

Reclame

3 comentarii

  1. da si eu miam luat o pereche de adidasi firma adidas sunt fabricati in indonezia eu ma simt f bine in ei se vede ca sunt de firma si ca o calitate f buna


  2. Care este diferenta intre adidasi si pantofi sport? 😀 😉 Eu as vrea niste adidasi Adidas… P)


  3. :)) „adidasii” Adidas sunt fabricati doar din piele, si costa în magazine, între 70€ si 300€, pretul depinzând de model, culoare, si atasamentele decorative 🙂 Cel putin asa credeam… Acum, citind blogul tau… nu mai stiu ce sa zic! 😀Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: