h1

Adidasi Reebok furati

ianuarie 12, 2010

In urma cu cateva zile am privit pe un post german de tv cum politia a oprit o echipa de hoti ce furau adidasi din marile magazine sport din Germania. Echipa era alcatuita din doi cetateni basarabeni si un roman:). In portbagajul masinii lor s-au gasit 80 de perechi de adidasi de firma. In general erau firma Reebok si Adidas. La perchezitia efectuata in apartamentele celor trei s-au mai gasit cateva sute de perechi de adidasi ce urmau a fi vanduti unor membrii ai lumii interlope albaneze din Germania.

Modul de operare al celor trei hoti era foarte simplu. Pentru a decupla alarmele fixate pe adidasi foloseau  un magnet foarte tare ce reusea sa le desfaca rapid. O alta metoda folosita de hoti era sa modifice captuseala unei genti cu mai multe straturi de staniol. In acest fel alarmele numai sunau la iesire. Romanul vorbea foarte bine nemteste si reusea sa distraga atentia vanzatorilor si oamenilor de paza de la magazin iar cei doi basarabenii puteau fura nestingheriti. In acest fel cei trei reuseau a fura sute de perechi pe saptamana.

Marfa era  vanduta lumii interlope la un pret de 20 de euro perechea de adidasi. Avand in vedere ca o pereche de adidasi ultimul model costa minim 35 de euro en-gross albanezii aveau un profit rapid si sigur.

Cei trei risca acum o pedeapsa de minim 1 an de inchisoare iar daca va fi dovedita legatura cu lumea interlopa albaneza aceasta pedeapsa va fi mult mai mare.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: